Rodinný trip do Zoo a Burgasu | Bulharsko 2020

září 04, 2020


S každým dalším článkem si uvědomuji, jak se můj čas v Bulharsku rychle krátí. Předposlední day off s Terezkou, než mi odjede zpět do Ostravy, jsme se rozhodly vyrazit do burgaské zoo. A samozřejmě nechyběli ani zbylí členi naší fakin family.




Reklamy na burgaskou zoo jsme vídaly všude možně a jelikož jsme obě milovnice zvířat a neměly jsme žádný jiný vymyšlený plán, ukecaly jsme mého ruského spolubydlícího, aby nás tam vzal. Nakonec nás jelo plné auto, do kterého jsme se sotva vešli. No sami si zkuste představit, jak se asi jede pěti lidem ve dvoudvéřáku. Musím ale Daniho pochválit, že tentokrát nedošlo k žádnému failu a my tentokrát nemuseli ani jednou startovat na kabely. Což je oproti výletu do Sozopolu rozhodně úspěch. :D 

Stojí ZOO Burgas za to? 
Ani ne. Za prvé není vůbec v Burgasu, ale docela kus za městem. Přesněji leží v totální pustině na širém poli. Ale objevili jsme autobusovou zastávku, takže nějak se tam asi i bez auta dostat dá. 
Normálně trávím v zoologických zahradách klidně 2-3 hodiny. Tady nám však stačilo ani ne 45 minut k tomu, abychom to celé 2x prošli. Zoo nabídla pár klecí, ve kterých se víceméně nacházelo hlavně různé ptactvo ala divné druhy slepic. Ale abych jenom nepomlouvala, viděli jsme také jednu zebru, velblouda, 3 opice, mývala sice jenom z dálky ale přece a běhal tam po zemi králíček. Aneb jak jsme se v Bulharsku naučily říkat .. better something than nothing. :D Ostatně vstup stál stejně jenom 5 leva. 






Druhou naší zastávkou byl Burgas a opět jeho nákupní centrum. Tam jsme si dali klasický prasácký fastfoodový oběd a rozhodli se pro bowling. Ten nás mile překvapil svojí kvalitou. Na bulharskou Afriku vážně moderní dráha. Kluci nám to samozřejmě natřeli, stejně jako to celé léto zvládají v ping pongu a konec konců i v tom blbém UNU.  



Little nigga, crazy russian boy a Terezkoo ♥


Day off jsme zakončili příjemnou procházkou na burgaské plážové promenádě, kterou lemuje krásný upravený park. Tam vám rozhodně doporučuji zajít, pokud budete mít možnost. Promenáda je vážně nádherná jak přes den, tak i v noci. 
V jedné z restaurací jsme si s Terezkou daly ještě vytoužené pivko a po něm jsme při cestě k autu objevili tohle super modré pozadí, u kterého vznikly fotky naší fakin african family. 
Ostatně těmhle dvěma - Terezce a Danimu vděčím za to, že jsem si tohle léto tolik užila a mám tolik krásných vzpomínek. Právě oni dva ho totiž udělali nezapomenutelným a za to jim patří velké díky. ♥  

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Verím, že ste si výlet všetci užili. ♥

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj pobyt v Bulharsku fakt rychle utíká. Sleduju to všechno na Instagramu a nestačím se divit, že za chvíli končíš. :X Škoda té zoo teda.. :( Užij si poslední animátorský týden <3

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět, že si den off umíš vážně užít! :) Moc se mi líbí, jak objevuješ stále nové kouty Bulharska :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že sis takhle užila volný den! Krásné fotky a tiše závidím! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, v ZOO jsem nebyla ani nepamatuju. :D Den jste si ale určitě užili, i když ZOO za to nestála. :D

    OdpovědětVymazat