Sunrise | Bulharsko 2020

září 10, 2020

Trvalo nám to sice více jak dva měsíce, ale přece jenom jsme nakonec na ten východ slunce vstaly. A nakonec dobře, že jsme si počkaly až na začátek září, protože v tuto dobu vychází sluníčko nad Sunny beach kolem 6:40 místo původních 5:55 v červenci. Vstávání pro nás ale i tak bylo náročné. Naštěstí to stálo za to. Ostatně můžete sami z fotek posoudit. :)




Výpravu na východ slunce jsme si naplánovali na ráno po day offu. Původně nás mělo jít pět, ale jak je tady zvykem, událo se během předešlé noci tolik věcí, že z původního plánu sešlo a my vyrazily nakonec jenom jako tři mušketýrky. Chlapi ale vůbec nechyběli, jelikož jsme si aspoň mohly udělat miliardu fotek bez protáčení jejich panenek a blbých keců. :D 




Z hotelu jsme vycházely těsně po šesté hodině ranní, přičemž cesta na nedalekou pláž nám zabrala zhruba 10 minut. Na místo jsme tak dorazily s předstihem a stihly jsme udělat ještě několik pěkných fotek za tmy s pouhými náznaky červánků. 

Sluníčko se začalo objevovat kolem 6:35 a my už jenom zběsile fotily a nakonec si užívaly té romantiky všude kolem. Slunečné pobřeží se probouzelo a já si opět uvědomila, jak mi celé tohle místo bude chybět a kolik toho ve mě vlastně zanechalo. 






Jednalo se také zároveň o poslední volný den, který jsme tady s Terezkou strávily spolu. Za ty více jak dva měsíce se z ní stala moje rodina, sestra, spřízněná duše a parťačka na všechno. Na to, že jsme se před začátkem sezony viděly pouze jednou na online hovoru a poprvé se osobně potkaly až na letišti v Burgasu .. sedly jsme si neskutečně. Vděčím jí za celé tohle léto. 

Na závěr bych pouze dodala, že pokud jedete někdy někam k moři, určitě si alespoň jeden den na východ slunce přivstaňte, protože je to vážně nádhera. Sama jsem ho nad Černým mořem viděla už podruhé a pořád je to sakra amazing zážitek. :)




You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ježiš, tak to vypadá nádherně! Já úplně miluju tyhle momenty než se rozední, hlavně v létě a miluju i západy, to je asi má nejoblíbenější část dne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný východ slunce, kvůli tomu bych vstala taky. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, úplně z nich cítím ten relax a čistý vzduch! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, nádherný fotky, jak mě to moře už chybí! :))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je nádherný východ Slunce! Je dobře, že jste vstaly, že jste si ho mohly vychutnat a my teď takhle s vámi :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat