Posezónní nákupy | od každého trochu

září 26, 2020


Jako každý rok i tentokrát jsem po návratu z letní sezóny vyrazila doma po obchodech. Nic konkrétního jsem sice nepotřebovala, přece jenom jsem si ale ze sobotního odpoledního nakupování odnesla pár věcí z dekorativky, pečující kosmetiky, doplňků i oblečení. 


Řasenka byla ještě společně s gelem na obočí jediným produktem, který jsem v Bulharsku z dekorativky pravidelně používala. To se samozřejmě projevilo na množství a intenzitě samotné barvy, takže ke konci už spíše řasy jenom pročesávala a zlehka ztmavila. Jakmile jsem proto zavítala po návratu do drogerie, řasenka byla první věc, kterou jsem šla hledat. Nakonec padla volba na tuhle Volume mania mascaru od Dermacolu, která mě vyšla na 130 Kč. Řasy krásně nabarví, zvýrazní, ale nijak zvlášť neslepí, což je pro mě zásadní. 


S korektorem jsem měla v Bulharsku problém už od samotného začátku. Nějak jsem si totiž zapomněla koupit před odjezdem nové balení a to které jsem měla s sebou se postupně blížilo ke svému konci už v půlce července. Zaúkolovala jsem proto svého šéfa, jestli by mi nemohl z ČR přivézt balení nové, což se mu nakonec podařilo, ovšem odstín byl na mě příliš světlý. Ve finále jsem ale i se světlým korektorem přežila zbytek léta a byla ráda, že mi alespoň něco pomohlo zakrýt tmavé kruhy pod očima způsobené dlouhými nočními zábavami na Sunny beach. 
Po návratu jsem však věděla, že potřebuji něco tmavšího a po dlouhém hledání jsem nakonec objevila vhodný tmavý odstín do oranžova, a to tento Match perfection tekutý korektor od Rimmelu v odstínu 030 classic ivory. Tenhle štěteček používám poprvé a není to nic hrozného, ale pořád zůstávám fanynkou spíše klasických aplikátorů. Vyšel mě na 160 korun. 


Nalakované nehty a animování zkrátka nejdou dohromady. Alespoň u mě ne, to už jsem si vyzkoušela v několika předešlých sezónách. Nehty se zbytečně oprýskávají a koho by bavilo v létě o chvilku volna věčně řešit lakování nehtů. Upřímně jsem se ale už na barevné nehty po 3 měsících těšila a samozřejmě jsem to brala jako vhodnou příležitost pořídit nějakou novou barvičku. Do ničeho podzimního se mi příliš nechtělo, jelikož já jsem myšlenkami stále v létě, a proto jsem sáhla po této studené modrošedé. Ani nevím proč, zkrátka mě tam zaujala nejvíce. Lak od miss sporty stál klasicky pouhých 39 korun a jedná se o odstín 0047. 


V Rossmannu jsem zahlédla slevu na mojí oblíbenou řadu sprchových gelů od Dermacolu, takže za cenu 39 korun jsem je tam skutečně nemohla nechat. Běžně si kupuji vůni pomerančů v čokoládě, tentokrát jsem ale přičuchla ke granátovému jablka a byla to láska na první čuchnutí. Obávám se, že jsem svému čokoládovému miláčkovi našla konkurenci.

Druhým produktem je peeling na obličej, který jsem si dovezla z Bulharska. Jejich růžová kosmetika je proslulá po celé Evropě a ačkoliv mě už letos příliš nelákala, jelikož jsem nějaké produkty vyzkoušela loni, když jsem měla zbylých 10 leva, které jsme potřebovala utratit, vsadila jsem nakonec právě na tento peeling. Zatím jsem ho nezkoušela, tak uvidíme, jaký bude. 


Ani nový doplněk na krk jsem tak úplně nepotřebovala, co si budeme povídat. Tenhle měli ale v Takku ve slevě za 119 korun a mě se tak líbil, že jsem si ho odnesla domů. Stříbrno černá kombinace je totiž moje nejoblíbenější a také jsem si v létě zamilovala tyhle kombinované řetízky, které dělají na krku vážně parádu. 



Co by to bylo za léto v Bulharsku, kdybych si neodvezla žádný "značkový" kousek. Určitě to znáte, Turecko, Bulharsko a další východní státy jsou svými fejkovými značkovými kousky za pár korun dobře známé. Ostatně byla sranda sledovat, jak všichni hosté v hotelu běhali poslední dny dovolené v těchto značkových hadrech, které nakoupili na tržnicích. Já si naprosto zamilovala tenhle Calvin Klein komplet, který měli v různých stáncích snad ve všech barvách duhy. Já vsadila na klasickou černou a musím říct, že je to jedna z nejpohodlnějších věcí vůbec. V Bulharsku jsem to unosila fakt hodně, tak uvidíme co tady doma v ČR. Asi v tom budu nejspíš běhat hlavně doma. Komplet vyšel na 30 leva. 



Každodenním pohybem a ne příliš chutným jídlem v hotelu se tak nějak stalo, že jsem za léto zhubla. Nijak drasticky ale stejně je mi většina mých kalhot volná v pase. A určitě znáte, jak nepříjemný pocit to je. V Kiku jsem objevila tyhle kárované kalhoty za 160 korun, které mi seděly jak v pase, tak přes zadek, takže bylo jasné, že je nutně potřebuji. Alespoň jedny kalhoty mi tak teď sedí parádně. :D


Posledním uloveným kouskem je pak tahle černá semišová mikina z Pepca. Vyšla mě na 180 korun a původně byla myšlená asi jako domácí či spací oblečení, protože tam k ní do setu nabízeli i tepláky. Ty mi příliš neseděly, proto mám jenom mikinu. Ta se mi ale líbí natolik a navíc je super pohodlná, že ji asi budu nosit i normálně do společnosti. 

Co nového jste si pořídili v poslední době vy? :)



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Modroučký lak je krásný, já mám fialkový, ale moc mi nedrží.. A Calvin Klein? Láska!!! Pěkné nákupy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Great haul! I guess you had a fun shopping. I liked the nail color a lot.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Laky od Miss Sporty som používala ako prcek, to sú spomienky ♥ ❤ Veľmi peknú farbu si zvolila! :-)

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  4. Tu řasenku jsem také měla, nebyla špatná.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řasenku používám už několik let a nemůžu si jí vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Lak od miss sporty jsem kdysi také používala a to hodně, teď si doma dělám gel lak, to je jediné, co mi vydrží i mytí nádobí. Sprchové gely od Dermacolu mám taky hrozně ráda, krásně voní a jsou příjemné!

    Jinak já nejsem úplně na fake věci, to si raději koupím obyčejné než fake, zrovna Calvin mi nepřijde tak drahý (možná že je to v UK jiné) abych si tam nemohla nic koupit, ale každému se líbí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat